MÅNADENS FORMGIVARE: KAUPPI & KAUPPI 7 augusti 2017

2017.08.02- 2017.08.31
DISK tillsammans med Form/Design Center presenterar månadens formgivare:

Kauppi & Kauppi är en designerduo med rötterna i Skåne och Norrbotten. Efter att ha arbetat såväl inhouse som i eget namn inom en rad olika designområden i Sverige och internationellt, har de nyligen etablerat en gemensam studio med Malmö som bas. På Form/Design Center visas två spännande nyheter; det stilistiska och välkomnande utegymmet Kebne för Nola Industrier, samt Wakufuru, en ljuddämpande möbelfamilj i trä för Glimakra of Sweden.

Johan Kauppi är en designer och inredningsarkitekt som arbetar multidisciplinärt med konceptarkitektur, rumsformgivning och produktdesign. I portfolion finns projekt i alla skalor; från broar och offentlig utsmyckning till industridesign. Johan har ritat flera ljudmöbelkollektioner för Glimakra of Sweden och är medlem i företagets designråd.

Nina Kauppi är en formgivare och industridesigner som i många år arbetat inhouse. I sina uppdrag har hon designat framgångsrika kollektioner hos internationella företag som Tiffany & Co på plats i New York och Thomas Sabo Gmbh i Tyskland. Som frilansande designer fortsätter hon samarbetet med Tiffany & Co. Nina skapar alltid med en särskild omsorg för detaljer oavsett om det gäller juveler, möbler eller rum.